Geef jezelf lucht en ontdek je eigen kracht…

Ademcoach

Als ademcoach gebruikt Ilma de kracht van jouw eigen ademhaling veelvuldig in haar workshops en trainingen. De ademhaling – of Balance Breathing – is bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel bij de workshop ‘Stress release’ en ‘Op adem komen’. Ademhalingstechnieken zijn eigenlijk overal – in meerdere of mindere mate – in verweven. En niet zo verwonderlijk, want met onze adem verbinden we ons met leven.

Wat is Balance Breathing?

Een verbluffend krachtige ademhalingstechniek die je inspireert en inzichten geeft. Door te leren bewust (goed) te ademen, ontdek je waar het echt om gaat in dit leven. Het is een methode die je in beweging zet, je meer levensenergie geeft en je de weg wijst. Je adem is sterk verbonden met je emotionele gesteldheid. Hoe je ademt is ook hoe je leeft. Ademen is je verbinden met je levensenergie en Balance Breathing is de sleutel tot leven met hart en ziel.

Waar is het goed voor?

♥ Het opheffen van spanning en blokkades
Bij het ‘inhouden van emoties’ kun je niet anders dan minder (en vaak bijna helemaal niet meer) te ademen. Dit creëert spanning en een pantsering in je lichaam.

♥ Het is helend op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau

♥ Het is helend op cellulair niveau
Hoe? Je leert door je emotie heen te ademen, waarbij heling op cellulair niveau plaatsvindt. Dit betekent dat je een techniek eigen maakt dat het hele lichaam voorziet van voldoende zuurstof. De belangrijkste bron waarmee we onze lichaamscellen voeden.

♥ Het zorgt ervoor dat je thuiskomt in je eigen lijf
Je gaat op zoek naar plekken waar spanning en verkramping voelbaar is, om dit vervolgens los te laten. Dit resulteert in bewustwording ten aanzien van wie jij werkelijk bent.

Na de sessie…

De ademsessies kunnen je helpen weer in evenwicht te komen en anders tegen de golven van het leven aan te kijken. Je ziet meer oplossingen, gaat soepeler om met situaties die je tegenkomt en reageert ontspannen op de mensen om je heen. Je gaat je vitaler voelen, staat tevreden in het leven en ervaart (weer) meer plezier. Kortom: je voelt je VRIJ om ADEM TE HALEN.