CLOSER TOGETHER
Joyful Touch massage; leer als partners elkaar masseren
DE KNEEPJES VAN HET VAK
Leren masseren en leren ontspannen, een belevenis voor jullie samen die de relatie goed doet! Tijdens deze workshop (zie hieronder voor de mogelijkheden) leren jij en je partner de fijne kneepjes van het vak masseren. Afwisselend geven en ontvangen; als stel leer je een massage geven aan elkaar. Je oefent alleen op elkaar, gebruikt warme massageolie en je leert diverse massagetechnieken; gericht op ontspanning en verbinding.
 
In een sfeervol ingerichte massageruimte en onder begeleiding van een ervaren masseuse. Na een afsluitend slaapmutsje bij het haardvuur sta je uiteindelijk weer met beide benen op de grond. Een bijzonder uitje met écht tijd voor elkaar en om samen van te genieten. Zoek je een origineel of romantisch cadeau? Voor de feestdagen, een verjaardag, Valentijnsdag, als verrassing of gewoon zo maar… Een ding is zeker; Closer Together is een unieke ervaring! !
MOGELIJKHEDEN & PRIJZEN
Een (privé) massagecursus, 4x twee uren op een avond, data in overleg. Totaalprijs: €270,- voor twee personen.
Closer Together kan ook in de vorm van een eenmalige massageworkshop (privé) voor jou en je lief op een avond. Totaalprijs: €150,- voor twee personen. Duur: twee uur.
De cursus of workshop is ook leuk om met een groep vrienden/vriendinnen te doen! Mogelijk vanaf zes personen, data en tijd in overleg.
Boek nu ‘Closer Together’ en ontvang een mooie massageolie van 210 th. Neem contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.
images.jpeg