In deze masterclass gaan we samen met een kleine groep enthousiastelingen een weekend lang experimenteren met het maken van een klankreis binnen het systemische veld. Wanneer we namelijk ons lichaam zien als klankbord van het leven, nodigt de systemische klankreis ons uit tot het luisteren naar wat we nodig hebben. De frequentie en trillingen geven het zelfherstellende vermogen een nieuwe impuls tot beweging. En wanneer je met jezelf en je omgeving in harmonie bent, kun je jouw leven vrij en creatief vormgeven.

Deze masterclass is een verdieping op je werk en een totaal verzorgde reset,gegarandeerd zit jij met nieuwe energie inspirtie weer op de boot naar huis!

Wij werken, met en op elkaar. Er wordt aangeraakt op verschillende levels in dit weekend.

Volledig verzorgd,in Hotel de Walvisvaarder op Terschelling. Hierbij is een basiskennis over systemisch werk en het lichaam gewenst.

In het weekend gaan we namelijk spelen met klanken en trillingen in het totale systeem. Met de grote Gong openen wij het grote veld; dit staat voor het begin en einde. We gaan oefenen met het werken tot diep in het celgeheugen waar we trauma en storingen kunnen laten smelten en harmoniseren.

Een goede basishouding is dan van groot belang, voor de cliënt en de behandelaar. We fixen niks, maar laten zonder te veel woorden de weg vinden naar het ongeschonden, gezonde deel. Hier kan de juiste snaar geraakt worden, zonder in een oud verhaal te belanden. We gaan spelen binnen de weerstand voor meer ruimte en hernieuwde pulsatie. Dit gaat buiten het hoofd om, van binnenuit, op zielsniveau.

WIE
De training wordt begeleid door mijzelf, Ilma Trip. Ik ben gespecialiseerd in systemisch lichaamswerk. Dit fungeert als rode draad door mijn trainingen en retraites.

Met deze masterclass wil ik een speelruimte bieden om samen met collega’s te oefenen met het maken van een systemische klankreis.

En maak er graag en co- creatie van, met de deelnemers.

VOOR
Pionieren magiers, levensgenieters, avonturiers,in het grote veld.
Natuur en ritueel liefhebbers kunnen hun hart op halen hier.

Dit gaan we doen op Terschelling, mijn plek van thuis. Ik werk graag samen met alles wat de wilde natuur ons hier te vertellen heeft. In de natuur vind ik overal passende metaforen die extra benadrukken wat we al voelen in ons lichaam.

PROGRAMMA

VRIJDAG

● In de ochtend de aankomst op het eiland en inchecken in het hotel

● 13:30 uur - 15:30 uur opening van ons trainingsweekend

● 18:30 uur gezamenlijk diner in het hotel

● 20:00 uur helende klankreis meditatie

ZATERDAG

● 8:30 uur Yin-yoga of Chi-qong

● 11:00 uur - 13:00 uur spelen met klanken in het systemische grote veld

● Eigen tijd op het eiland

● 18:30 uur gezamenlijk diner in het hotel

● Mogelijkheid tot uitwisseling en oefenen met elkaar

ZONDAG

● 10:00 uur uitchecken van de kamer

● 11:00 uur - 13:00 uur sessie met afsluitend ritueel

● Eigen tijd op het eiland

*Ik werk graag met een principe-programma. Er is ruimte om aan te passen en naar de behoefte van de groep te luisteren. Ik ben flexibel en stem af op wat er nodig is.