Een dag retreat is als een verkwikkende adempauze voor de ziel, een kans om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf onder te dompelen in rust en vernieuwing.

Het is een gelegenheid om jezelf te verwennen met momenten van inzicht, inspiratie en zelfzorg, te midden van een serene omgeving. Het beste van Ilma voor jou, een zee van aandacht.

Denk aan:
♥ verhelderende systemische sessies via het lichaam,
♥ meditatie in de natuur,
♥ het spelen met klankschalen in jouw systeem,
♥ verfrissende ademhalingsoefeningen
♥ Rustige reflectieve wandelingen.

Verbonden met de elementen en de kracht van de zee, biedt een dag retreat een diepgaande ervaring waarin jij je één kunt voelen met de natuurlijke wereld om je heen.

Terug naar de essentie op Terschelling.

Het doel is om jezelf te herbronnen, helderheid te krijgen op je patronen, je geest te kalmeren en je energie te vernieuwen, zodat je weer volledig opgeladen en verfrist terugkeert naar het dagelijks leven.

Bovendien werkt de symboliek van het eiland en de kracht van het overvaren, hoor ik van mijn cliënten. Het oversteken van de zee naar dit eiland staat symbool voor het oversteken naar een nieuwe staat van zijn, waar de zee fungeert als begrenzing, bescherming en krachtbron.

Thuiskomen. Deze symboliek en het werken met de natuur en haar wijsheid, versterken de ervaring en bieden een gevoel van een speels avontuur!

Je hoeft niet te veranderen, alleen maar te verschijnen, te oefenen hoe jij je kunt verbinden met jezelf en jouw levensstroom.

Het leven blijft houthakken en waterdragen.

Te verschijnen met alles wat er is, dat is de kunst. Ontdekken, ontrafelen, ontwarren en goed afhechten van de rode draad.

Het is als het ontdekken van een kostbare schat binnenin, waarbij jij de kans krijgt om hun innerlijke stem te laten klinken en te luisteren naar wat hun lichaam te vertellen heeft. Dit brengt waardevolle inzichten en groei teweeg, waardoor helderheid en hernieuwde kracht worden gevonden als kostbare goudklompjes binnen handbereik.

Hoe wil jij graag weer op de boot naar huis zitten?
b1e7387b-9c3b-45f0-baf9-55c17fc535f3 3-2.jpg