ME TIME!

Even weggaan van huis, om thuis te komen bij jezelf… Een retraite op Terschelling helemaal gericht op jou.verrekijker.jpg

VOOR WIE?

De retraite ‘Me time’ is bedoeld voor iedereen die een stevig steuntje in de rug kan gebruiken. Bijvoorbeeld bij het loslaten van stress of verdriet, wanneer je voelt op een splitsing te staan of wanneer je een verandering wilt aanbrengen in je leven.

Tijdens de retraite krijg je weer helder zicht op jezelf, je overtuigingen en je emoties. We ondersteunen je bij het opruimen van belemmeringen met als doel dat een gewenste verandering tot stand komt. Wanneer jij verandert, verandert je leven. Kiezen voor een frisse, nieuwe koers is dus kiezen voor jezelf.

VOOR JOU!

Tijdens de retraite is er elke dag tijd voor je ingericht. Een compleet en evenwichtig programma gericht op jou.

Er is aandacht voor: persoonlijke sessies, lichaamswerk, massage, dans en ademhalings- en visualisatietechnieken. Alles met als doel: laat los wat niet meer dient, kom thuis in je lijf en omarm je essentie.
de retraite prijs gaat uit van vier dagen begeleiding en is exclusief hotel kosten zodat jij precies op maat kunt reserveren.FB89CE67-5270-4946-B9D4-1D82751F5752_1_201_a.jpeg