In het nieuwe campagne beeld van Oerol, komen verbeeldingskracht en een gevoel van worsteling samen.
Wat kom ik dat nu veel tegen bij mijn clienten en cursisten. deze tijd vraagt iets anders, terug kan niet meer. Wat betekend dit voor ons en voor jou?

Het campagnebeeld visualiseert op poëtische wijze de huidige tijdgeest. Er is veel aan de hand in de wereld en we zijn zoekende naar hoe we daar het beste mee kunnen omgaan.

In het beeld zie je een fragment uit een performance van Nana Francisca Schottländer uit Kopenhagen. Ze werkt als hybride kunstenaar op het snijvlak tussen dans, performance, installatie- en conceptuele kunst. Centraal in haar werk staat het gebruik van haar eigen lichaam als een levend instrument voor onderzoek.

Ken het persoonlijke,
maar blijf bij het onpersoonlijke.
aanvaard de wereld zoals hij is.
Als je de wereld aanvaardt
zal de tao in je lichten
en zul je in je oorspronkelijke zelf terugkeren.
-Lao Tzu-

Herkenning, het werken vanuit een ander perspectief,
Kijken naar wat zich ontvouwdt, wat gezien, gevoeld, gehoord wil worden, of naar dat wat zich nog stilhoudt. Met het lichaam als instrument.

Heb je behoefte aan helderheid,een adempauze? Een moment van rust midden in dit creatieve gebruis? Je lichaam als instrument, laten stemmen, af-stemmen op jou bron? Herbronnen, ont-dekken. Laat je dan begeleiden door: Ilma Trip (systemisch werk via het lichaam) en Sandra Idzinga (adem- en energiewerk), Willy de Jong (Yin Yoga) Jennie Harms (massages, wellness), en wisselende collega’s die zich aan willen sluiten, tussen 11.00 en 14.00 uur, ben je welkom om in te stappen in het programma van dat moment.

Dit oord voor jou is gevuld met mooie oefeningen, en sessie, die allemaal tot doel hebben om te ontdekken waar het stroomt in je leven en waar het blokkeert of zwaar voelt. We focussen op wat er nodig is om oude patronen te doorbreken, zodat daar een nieuwe beweging tot stand kan komen. Deze dag geeft je meer rust en ruimte, maar ook helderheid in je keuzes.

Programma:

We starten om 11.00 uur en sluiten af om 14.00 uur,(we blijven plakken zolang er nog energie is.) dus fiets gerust langs. We bieden een veelzijdig programma:
• mediteer en reflecteer met systemisch werk via het lichaam,
en stel je verlangen of hulpvraag op samen met Ilma;
• flow en verstil met Yin Yoga van Willy en laat je inspireren door haar verhaal over haar recente Camino (pelgrimsroute naar Santiago de Compostella);
• en ervaar de kracht van je adem met simpele, maar doeltreffende ademhalingsoefeningen met Sandra.
• Klankschaal en verschillende massages, bij mooi weer in de bloementuin, bij minder weer in de grote zaal. Met Jennie, ilma, sandra.
• Creatief aanbod door wisselende collega’s

Hier onderzoeken we hoe je ...
... de stroom van je levensenergie meer ruimte kunnen geven
... je directe ervaring kunt omarmen
... kunt geneiten van het contact met andere mensen
... de rijkdom van het leven eenvoudig kunt toelaten
... de ruimte van je spontane vrije stroom kunt binnengaan

we doen:
Adem- en lichaamswerk om je energie te laten stromen.
Oefeningen en Yin-yoga en massages om
... jezelf dieper te leren kennen in contact,
... je gevoeligheid en je verlangen weer te kunnen voelen,
... je zintuigen en je huid wakker te maken,
... en je spontane speelsheid uit te nodigen.