Trouw Met Jezelf Op Oerol

Op het betoverende eiland Terschelling, temidden van de levendige energie van het Oerol Festival, nodigen we je uit voor een unieke viering van liefde - liefde voor jezelf.

Voordat je eeuwige trouw, door dik en dun, in voor- en tegenspoed, aan wie dan ook, belooft zou je dat eerst aan jezelf moeten doen.
Want je kunt pas oprecht van een ander houden als je werkelijk van jezelf houdt.

Vanaf je 21° kun je met jezelf trouwen. Veel eerder moet je het niet willen doen want je hebt ook tijd nodig om ontrouw te zijn aan jezelf. Om van alles uit te proberenđŸ€Ș

Een magisch evenement waarbij jij de belangrijkste persoon in je leven een aanzoek doet en trouw belooft aan je eigen innerlijke kracht en schoonheid.

Stel je voor: de zilte zeewind streelt je gezicht terwijl je met je blote voeten het zachte zand van Midsland aan Zee voelt. De zon begint te zakken aan de horizon, goud en roze tinten schilderend over de hemel.
20230621-DSCF3689-2.jpg
Een opstellings ritueel, met een glinstering in je ogen en een hart vol vastberadenheid, schrijf je jouw geloften aan jezelf -
Dan, te midden van de adembenemende omgeving van de kust,spreek je je geloften uit, belovend om altijd trouw te blijven aan jezelf, om voor jezelf te zorgen, van jezelf te houden en je eigen pad te volgen, ongeacht de omstandigheden.

Na het uitspreken van je geloften, wordt de verbintenis bezegeld met een intieme ceremonie, waarbij je een symbolisch gebaar maakt om de belofte aan jezelf te verzegelen.IMG_0290.jpg

En wat is een viering zonder een feestje? Je viert het leven, dansend onder de sterrenhemel, omringd door gelijkgestemde zielen die jouw keuze om van jezelf te houden en trouw te zijn aan jezelf, toejuichen en ondersteunen.

Dit is jouw moment om te schitteren, om jezelf te omarmen in al je pracht en (in)perfectie. Het is een viering van jouw unieke reis, een viering van jouw kracht en jouw schoonheid.

En voor degenen die ervoor kiezen om daarna hun liefde voor elkaar te vieren, bieden we een ritueel om een OEROL verbintenis aan te gaan door middel van handfasting - een eeuwenoude traditie van verbintenis en liefde.

Of jullie nu samen zijn of polyamoreus, wij maken het touw gewoon iets langer!

Onder de ondergaande zon en het zachte geruis van de branding, worden jullie verbonden in liefde en vriendschap, vastbesloten om elkaars pad te delen en elkaar te ondersteunen door de ups en downs van Oerol.

Wie weet hernieuwen jullie je belofte volgend jaar weer!

En natuurlijk, geen ceremonie is compleet zonder een glas om te proosten op jullie liefde en geluk.

Dus kom en vier de liefde op Oerol - of het nu liefde voor jezelf is of liefde voor elkaar - laat de magie van dit betoverende festival.

20230621-DSCF3448 2-2-2.jpg

Dansen onder de sterren aan zee.

Ben jij zover om in het bootje te stappen?