Vol in het licht voor de kust van Terschelling❤️

Trouw aan jou. In verbinding met jezelf. Want daar begint het. Dat is de belangrijkste verbinding die er is. Hoe kan ‘t ook anders. En misschien vind je dat wel doodeng. Om vol in het leven te gaan staan. Om jezelf op de eerste plaats te zetten. Om jouw plek en jouw ruimte in te nemen.

En die plek hoef je niet te verdienen. Alleen al feit dat je geboren bent, geeft je het volste recht om te leven en jouw plek in te nemen.

JA IK WIL

Heb jij dit jaar ook deze intentie; “de verbinding met mezelf is de allerbelangrijkste verbinding die er is” en wil je daar vol in gaan staan?

Met als thema: “trouwen met jezelf”

We gaan allerlei verschillende bijzondere, mooie en leuke workshop-vormen gebruiken om de connectie met jezelf te maken en met wie jij werkelijk bent!

We gebruiken naast (therapeutische) technieken, adem en lichaamswerk,familieopstelling, ook creatieve werkvormen waaronder dansen, schrijven en massage en meditatie aan zee. 

dansen.jpeg

Het eiland als podium voor een afsluitend ritueel waarbij je volledige trouw beloofd aan jezelf. Bij mooi weer, op een mooie plek in de natuur.

Meenemen
We vragen je een paar foto’s mee te nemen:

♥ Van jou als kind

♥ Van je gezin van herkomst

♥ Iets of iemand waar je energie van krijgt of je inspireert

♥ Waar jij in je volle kracht op te zien bent

♥ Een ring of sieraad voor Jouzelf.

♥ Feestelijke kleding, voor tijdens het Ritueel.

Deze mag je vrijdagmiddag om 13:00 uur meenemen.