HOE VERLOOPT EEN SESSIE?

Het verloop van de sessie wordt afgestemd op jouw situatie: soms is het nodig om wat langer te praten, maar meestal neemt “op de tafel” het grootste deel van de tijd in beslag. Door de jaren heen heb ik mijn eigen samenstelling gemaakt, ik combineer graag en pak uit mijn rugzakje, wat voor dit moment het meeste past.

Volgen en zijn met wat zich nu aandient is de sleutel. Waardoor ook geen een sessie hetzelfde is en altijd een verrassing. Wonderlijk mooi.

Speelruimte en vrijheid binnen de weerstand, is nog een sleutel om de kramp op te zoeken en weer in een nieuwe beweging te brengen. Oude patronen loslaten of teruggeven via een ritueel wat niet van jou is. Echt lichter en blijer en vrijer door het leven. In balans en verbinding, zonder jezelf kwijt te raken.

We gaan samen op reis door het innerlijk landschap met adem en aandacht, daar voelen wat stroomt en vast zit. Hoe jij systemisch uit liefde bent gaan dragen voor jouw systeem van herkomst.

Gaan herkennen wat de bewegingen en patronen zijn geworden. De dans die jij bent gaan maken om de pijn en de kramp niet te hoeven voelen. Het is de bedoeling dat je daarna op je eigen plek en in je kracht, je blokkades aan kunt pakken en dat het zelfregulerend vermogen van je lichaam weer op peil is.

Soms kan het prettig zijn om meer verbinding te maken met je hele lijf door middel van een korte (stilte)meditatie en/of zacht lichaamswerk, waarbij ik je begeleid. Vervolgens ontvang je een massage. Na afloop van de massage krijg je de tijd om in alle rust het effect van de massage te voelen en dit te integreren.

Tijd nemen om even stil te staan, te voelen en diep te ontspannen kan ook preventief werken in de drukke wereld waarin wij leven.

In mijn rugzak: blissmassagetherapie, systemisch werk via het lichaam, NLP, TA, balans breathing, emotioneel lichaamswerk, creatieve werkvormen, chi-qong, meditatie en rituelen. Daarnaast ben ik dol op muziek en dans en de natuur op Terschelling vol met mooie verhalen en metaforen.