Een vervolg op de Vrouw & Psoas. De verbinding was zo waardevol en verbindend. Helend en inspirerend. Ook met de Ecstetic dance avonden in de zomer ervaren wij de rituele ruimte.

​Dit vraagt om een plek, waar jij aan kunt sluiten.
Een Cirkel is een plek waar we elkaar ontmoeten op een open en respectvolle manier. We gaan zachtmoedig (zacht + moedig) met elkaar in gesprek. Zacht is ook krachtig, moedig is ook mild.

We spreken samen over wat goed gaat, wat ons uitdaagt, wat ons blij maakt en wat ons onderuit haalt.

Er is ruimte om een vraag in alle veiligheid in te brengen en op te stellen, fijn als jij dit van tevoren aangeeft, ivm met de planning.


In meditatie, dans en systemische oefeningen verdiepen we ons in een wisselend thema.
De Cirkel creëert het raakvlak: we bespreken wat ons raakt, en (h)erkennen de ander in onze gelijk(w)aardigheid.
We openen de rituele ruimte om onze oerkracht van de ontembare vrouw wakker te maken en te houden.

Om energieker door het leven te gaan. Een liefdevolle vrouwencirkel waarin je je vrouwelijke energie, je lijf en je sensualiteit wakker schudt.
Oude patronen pellen we laag voor laag af. Met nieuwe, voedende bewegingen en boodschappen helen we onszelf en ons lichaam. Tot iedere vezel van jouw lijf zich weer op en top vrouw voelt. Voluit. Bruisend. Stralend. Krachtig.

Zo treden we in de voetsporen van onze voorouders: we komen samen om verhalen te vertellen over het leven terwijl we ons leven te vieren, in alle seizoenen en stromen van ons LEVEN.


Begeleiding door Ilma en wisselende assistentes.