Tijdens een ZIN-gevingswandeling kom je even op adem en leer je wat er omgaat in lichaam en geest. Het is alles behalve zweverig, maar juist heel realistisch. Ontdek de helende kracht van de natuur en laat je zintuigen prikkelen tijdens een (systemische) zintuigenwandeling. Luister naar je lichaam, observeer, ruik, proef en voel. Laat los wat niet meer dient, kom thuis in je lijf en omarm je essentie. Deze wandeling is perfect voor jou als je graag buiten bent en wilt ontdekken wat de natuur ons te vertellen heeft. In het bos, op de hei of aan het water krijgen zware thema's letterlijk en figuurlijk zuurstof.

Ik werk met wat er nu is in het grote veld, waarbij alles om je heen kan bijdragen aan een helende beweging. Ontdek de metaforen, meditatie, systemisch werk en rituelen die verwonderen, bevestigen, kracht geven en je de juiste weg wijzen. Het unieke landschap van het eiland voegt daar nog een extra dimensie aan toe. Mijn gasten ervaren meer rust, ruimte en helderheid. Het raakt hun creativiteit, inspireert en laat nieuwe wegen zichtbaar worden. Het brengt onverwachte antwoorden en inzichten op allerlei hulpvragen.

Dus trek je stoute schoenen aan en kom op verhaal. Iedere reis begint met een eerste stap. Door een wandeling in de natuur wordt het vanzelf stil van binnen. Wandelen heeft een helende werking op mensen. Tijdens een wandeltocht kunnen onderdrukte emoties naar boven komen die je onder ogen moet zien. Het is verademend om deze emoties te voelen, te ervaren en vervolgens los te laten. Na afloop voel je je lichter en draag je minder ballast met je mee.