Tijdens een ZIN-gevingswandeling kom je even op adem en leer je wat er omgaat in lichaam en geest. Het is alles behalve ‘zweverig’, het is juist heel realistisch.

Alle zintuigen op scherp

Het helende verhaal, de (systemische) zintuigen wandeling, je lichaam verteld zo mooi haar eigen verhaal. Stil staan en luisteren naar wat er NU is, horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Je laat los wat niet meer dient, komt thuis in je lijf en omarmt je essentie. Deze wandeling is voor jouw als je graag buiten bent. Kijken, wat de natuur over ons te vertellen heeft. Dat is heel veel! Buiten in het bos, op de hei of aan het water krijgen zware thema’s letterlijk en figuurlijk zuurstof.
Ik werk met dat wat er nu is in het grote veld, alles om je heen kan bijdragen aan een helende beweging.
Alles is er al, het hoeft alleen maar ont-dekt te worden.
Ik werk graag met metaforen, meditatie, systemisch werk en rituelen, deze verwonderen, bevestigen, geven kracht en wijzen ons de juiste weg.
Het unieke landschap van het eiland doet er nog een schepje boven op!
Mijn gasten ervaren meer rust, ruimte en helderheid. Het raakt je creativiteit, het inspireert en laat nieuwe wegen zichtbaar worden. Het brengt onverwachte antwoorden en inzichten op allerlei hulpvragen.

Dus trek je stoute schoenen aan en kom op verhaal. 
Iedere reis begint met een eerste stap


Door een wandeling te maken in de natuur wordt het vanzelf stil van binnen.

Wandelen heeft een ‘helende’ werking op mensen. Tijdens een wandeltocht kunnen onderdrukte emoties naar boven komen waar je wel iets mee móet. Het werkt verademend om de emoties te voelen, te ervaren en vervolgens los te laten. Wanneer je daarvoor kiest ben je erna lichter; je draagt minder ballast met je mee.
D6A98C0E-E560-489C-8D10-B5C10B4E332A.jpeg