Tijdens een zintuigenwandeling kom je even op adem en leer je wat er omgaat in lichaam en geest. Het is alles behalve ‘zweverig’, het is juist heel realistisch.

Alle zintuigen op scherp

Hoe ervaar jij de wereld om je heen door middel van je zintuigen? Wandel mee, in stilte en onder begeleiding, door de prachtige natuur van Terschelling. Horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Wanneer je jouw zintuigen gebruikt tijdens het wandelen en je bewust bent van je omgeving, kom je fris en geïnspireerd weer terug. Vol energie en ideeën.

Door een wandeling te maken in de natuur wordt het vanzelf stil van binnen.

Wandelen heeft een ‘helende’ werking op mensen. Tijdens een wandeltocht kunnen onderdrukte emoties naar boven komen waar je wel iets mee móet. Het werkt verademend om de emoties te voelen, te ervaren en vervolgens los te laten. Wanneer je daarvoor kiest ben je erna lichter; je draagt minder ballast met je mee.

TIP! Meditatie op muziek

Bij zonsopkomst of zonsondergang op het strandduin bij Midsland aan Zee mediteren op muziek onder professionele begeleiding van Ilma Trip (op aanvraag en bij voldoende deelname).

We staan of zitten anderhalf uur stil bij wat zich op dat moment aandient. Hiermee hernieuw en intensiveer je het contact met lichaam en geest. Even ‘zijn met wat er is’, de rust en ruimte op het duin ervaren en je lichaam op adem laten komen. Tijdens de meditatie omlijst de muziek de schoonheid en roept ons in het NU.

Meditatie op muziek kost €25,- per persoon. Dit is inclusief een kopje koffie of thee na afloop. Trek warme en gemakkelijk zittende kleding aan, alles is verder aanwezig. Boeken of vragen? Neem contact op! Dag en tijd is mogelijk in overleg.