Keer terug naar je heilige lichaam als een vat van compassie.

Kijk hoe de wilde bloemen bloeien in de onherbergzaamste omstandigheden.

Elke trainingsdag staat in het teken van een specifiek archetype:

Meid: Verkenner van de onderwereld. Leer om je keuzes niet meer te baseren op angst en wek je gevoel van bestemming door creativiteit, vergeving en moed. Dat is de thuiskomst van de meid.

Moeder Aarde: De formule. Leer een radicale zelfliefde aan te nemen om te helen, tekort los te laten en overvloed te vergaren. Heel de voorouderlijn van je moeder en laat het aarde-moederschap in jou eindelijk tot bloei komen.IMG_5638.jpg

Wijze vrouw: Watergenezer. De wijsheid van dit archetype zit in haar talent om zich te ontwikkelen, te onderscheiden en te transformeren in haar emotionele proces. Haar helingskracht en intuïtieve kanalen stromen door het element water. Leer wonden tot wijsheid te transformeren en accepteer het vrijuit laten zien van je emoties als een superkracht, niet als een zwakte.

Jaagster: Vuurdynamo. De jaagster belichaamt de strijdersgeest. Ze kent haar waarde en deelt deze frank en vrij met de wereld. Ze voelt intuïtief aan wanneer ze haar ideeën moet activeren en hoe ze uitdagingen pareert. Door haar grote vertrouwen kan ze haar levensdoelen blijven nastreven. Vind je ware innerlijke kracht. Schud de inperkende, egoïstische mind-bodyverhalen af. Ontdek hoe je je intenties, passieprojecten en dromen met beleid aanvuurt om te voorkomen dat je opbrandt.

Minnares: Luchtalchemist. Leer je lichaam liefhebben en tooien om de godin die je bent te ontmoeten. Ontdek waar je intimiteit ontwijkt omdat je bang bent je ware zelf bloot te geven. Overwin de angst voor intimiteit, laat het gedoe weg uit je relaties en activeer de intens bevredigende natuur van de belichaamde, sensuele minnares. De schaduw van de minnares uit zich in het drama dat ze in haar relaties brengt en vasthoudt.

Mystica: Etherische tijdreizigster. Als alchemist van geest en magie is de mystica een pleitbezorgster voor autonomie. Ze kan door haar intuïtieve gaven hogere niveaus van bewustzijn betreden. Haar werk is de oordelen over zichzelf loslaten om een helder kanaal voor zowel de menselijke als spirituele dimensies te zijn. Delf je innerlijke genezer op en laat de toxische massa afvloeien die je fysieke, mentale en spirituele groeipotentieel blokkeert. Ontwikkel je intuïtieve kanalen en deel je unieke stem met de wereld.

Koningin: Universele gedachtespinster. Leer volwassen leiderschap door fouten in jezelf en anderen te accepteren. Laat de doorgeslagen hang naar perfectionisme los en verfijn de stem van het hogere zelf, zodat deze kan doorklinken in wat je manifesteert. Loslaten om waarheid en kennis binnen te laten is het werk van de koningin.

weefster:
Het ambacht van de weefster:

van vorm naar spirit

Het wekken en leren kennen van elk vrouwelijke archetype is een geschenk dat je leven verandert.

Het is een nooit eindigende weg naar zelfkennis en vrijheid. De vrouwen die weven zijn de vrouwen die helen. Wevers zijn scheppers. Ze brengen kunst en spiritualiteit bij elkaar en bundelen het in leiderschap voor een gezonde wereld.

Als ambacht gaat weven over het kruisen van twee draden: een horizontale en een verticale. Twee draden moeten vervlochten worden om het ontwerp te completeren. De polariteiten.

Het is haar ambacht om, als een kunstenares, iets nieuws te maken van niets.

Na het lezen van het prachtige boek;

Zeven vrouwelijke archetypen Mara Branscombe Ben ik zo verwonderd, hoeveel energie het lezen er van geeft, op alle lagen van mijn zijn. Ineens ging ik duidelijk en zacht uitspreken wat ik nodig heb. Het werd gehoord en aangenomen. Zachter kan ik kijken naar mijn schaduw kanten en er mee dansen. ze heeft mij geinspreerd om weer en meer te werken uit de schone inmpulsen. Wat een vertrouwen en glimlachjes zijn er daardoor ontstaan. Ik durf de tekens meer te verstaan, dus als ik gevraagd heb om een teken en dat valt uit naar de deur dicht. afsluiten en loslaten. kom ik nog wel langs schuld en schaamte, maar kan ik naar een paar minuten dankjewel zeggen, en de wijsheid met dankbaarheid aannemen. In de vrouw en de Psoas training, konden wij ook samen ervaren dat er hele oude stukken geopend konden worden en gedeeld. Er is iets aan het veranderen. Daarom wil ik samen in beweging blijven en pauze momenten creëren waar we onszelf en elkaar een boost kunnen geven. Waar we de Zeven vrouwelijke archetypen van Mara Branscombe als uitgangspunt nemen. In liefde en met grote dankbaarheid geef ik haar wijsheid door. Voor deze training is het fijn om per type de dag voor te bereiden, en het boek aan te schaffen.

Link naar het boek

https://www.bol.com/nl/nl/s/?searchtext=Zeven+vrouwelijke+archetypen+Mara+Branscombe